Overnachten
HomeArrangementen › WINTER GAMES Break

WINTER GAMES Break

WINTER GAMES BREAK
Heeft u wel eens gedroomd van een Olympische medaille? Grijp dan nu uw kans en doe deze winter met uw bedrijf mee aan de Winter Games!

De groep wordt verdeeld in teams van maximaal 12 personen. Wij brengen u in Olympische sferen met een combinatie van spectaculaire en ludieke winterspelen. Het winnende team wordt uiteraard op gepaste wijze gehuldigd!

Een 4-uur durend programma. U kiest zelf 3 opdrachten:

 1. Bobslee-start
  U gaat in een échte 4-persoons bobslee de start van deze bijzondere Olympische discipline trainen! Hoe beter de samenwerking, hoe hoger de snelheid én de afgelegde afstand.
 2. Curling
  Een introductie in één van de oudste Olympische sporten,waarbij u zelf gaat proberen om de ‘stenen’ zo dicht mogelijk bij de ‘dotty’ te schuiven.    
 3. Biatlon
  Een estafette waarin u op échte langlaufski’s een parcours aflegt en onderweg met een luchtbuks schiet. Precisie en uithoudingsvermogen zijn de sleutelwoorden! 
 4. Sneeuwpop bouwen
  Bouw met het team zo snel mogelijk een sneeuwpop van grote tonnen, een muts, sjaal én bezem. Het lijkt gemakkelijk, maar het komt aan op creativiteit en inzet van het hele team!
 5. Winter Trail
  Een ludieke estafette met het hele team. De trail bestaat uit : priksleeën, skilat-lopen, houtblok stapelen en sneeuwketting transport. Samenwerken is een must om de eindstreep te halen.
 6. Vuurspel
  Het team probeert zo snel mogelijk een ketel met water te laten fluiten. De materialen om een vuur te maken, verdienen ze door met GPS en kompas naar punten in de omgeving te lopen en daar een winterse puzzel op te lossen.

TIJDSPLANNING
13.00 uur Aankomst met lunch
14.00 uur Wintergames. Keuze uit 3
16.00 uur Opwarmen bij het kampvuur met Glühwein
17.00 uur Prijsuitreiking en/of uitdelen van de kerstpakketten.
 

Optioneel:
Aansluitend een smakelijk stampottenbuffet of buffet