Overnachten
HomeArrangementen › WC-RACEN & BIERBROUWEN

WC-racen / badkuiprace & Bier brouwen

Na ontvangst met een mok koffie of thee en een appelflap maken we een groepsfoto en volgt een fietstocht per fietsmix (een variatie leuke fietsen) U fietst door het fraaie Brabantse landschap. De eerste stop is bij de activteitenboerderij van de familie Mulders voor een wedstrijd wc-pot-racen of Badkuip racen (Ja u leest het goed)
Na deze hillarische wedstrijd vervolgt u de fietstocht.
Onderweg geniet u van een heerlijke Brabantse Picknickbox .
(andere lunchopties zijn ook mogelijk. Zie culinaire opties op de site)
De volgende stop is in een van de brouwerijen die ons Land van de Hilver rijk is. Brouwerij de Roos of Brouwerij de Schaapskooi. ( La Trappe)

Na de laatste etappe bent u weer terug op de startlocatie.
Hier is een borrel bij het kampvuur, een rondje midgetgolf een diner of barbecue optioneel te reserveren.
Begin- en eindtijd in overleg.

Dinerskeuzes:
!! (Bij groepen tot 20 pers is lunchkeuze of dinerkeuze verplicht.)
Frites met snacks, vanaf € 5,00 p.p.
Schnitzel of saté-menu € 12,50 p.p.
Budget barbecue,  € 16,50 p.p.
Barbecue Compleet € 22,50
Luxe barbecue € 26,50
3-gangen diner € 24,50
Tapas buffet,  € 19,50
Walking dinner, € 24,50

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE  __________________________________________________________

Algemene informatie


Bedrijfsuitje Brabant
In een prachtige bosrijke omgeving centraal gelegen in de driehoek Eindhoven-Tilburg-Turnhout onder de A58 en boven de E3,  vind je de thuisbasis van BrabantseGroepsuitjes.nl : Auberge De Hilver. Als je op zoek bent naar een bedrijfsuitje in Brabant, dan ben je bij ons dus aan het goede adres!


BrabantseGroepsuitjes.nl kent een uniek aanbod voor een bedrijfsuitje in Brabant. Kook workshops, excursies, boerderij uitjes, tandemtochten, wc pot racen, kanovaren, kleiduifschieten, 4x4 landrover of buggy rijden, segway rijden, bonbons maken, kaas maken, barbecueën. Zomaar een greep uit het grootste aanbod voor een bedrijfsuitje Brabant.


Kleiduifschieten
Een populair onderdeel voor een bedrijfsuitje in Brabant. Natuurlijk vanwege het wedstrijd element. U kunt naast kleiduif schieten ook kiezen voor handboog schieten, buks schieten of blaaspijp schieten.


Kook workshops
Ook zeer populair. Kook workshops. Als onderdeel van uw bedrijfsuitje in Brabant. We kennen diverse verschillende varianten. Zo kunt u een kook workshop boeken in een kookstudio, op een biologische boerderij. Maar we hebben ook een outdoor cooking workshop in ons assortiment waarbij u in buitenkeukens kookt en in tipi tenten. Ook leuk als begin van de dag is onze ontbijt workshop. Lekker voreg samen aan de slag met de lekkerste verse producten voor een gezonde start van uw bijeenkomst.


Kanovaren
Kanovaren als onderdeel van uw bedrijfsuitje in Brabant  kan bijvoorbeeld op het riviertje de Reusel. Hier kunt u per fiets, tandem, auto of huifkar naar toe. Maar u kunt ook kanovaren tussen de wilde dieren, in het saaripark. Een unieke en exclusieve belevenis. Ook deze kanotocht is te combineren met een fietstocht of tandem- of huifkartocht.

 

Als u snel wilt checken of jouw personeelsuitje, bedrijfsuitje brabante of groepsuitje Brabant nog beschikbaar is dan kun je dit via de website bekijken. En je kunt meteen een snelle offerte aanvragen die je direct per mail ontvangt.