Overnachten
HomeArrangementen › PORTOFOONMISSIE

PORTOONMISSIE

Een teambuildingprogramma met als thema  "communicatie"

De groep wordt gedeeld in teams. De omliggende bossen zijn in tweeën gedeeld, oost en west. Op elk deel zijn teams aanwezig. De teams in oost zijn verbonden met de teams in west d.m.v. portofoons. Met behulp hiervan communiceren de teams met elkaar.

De teams hebben de 'verkeerde' helft van de plattegrond bij zich, waarop diverse opdrachten staan vermeld. Het is de bedoeling dat de teams elkaar lokaliseren in de bossen en vervolgens via de aanwijzingen door de portofoon van opdracht naar opdracht loodsen. Hiervoor is een goede planning van belang.

Na 1,5 uur is er een pauze waarna gewisseld wordt van helft. Op elk onderdeel kunnen de teams een score behalen. Aan het einde van de Telemission wordt bekend gemaakt welk team de winnaar is.               

Portofoonmissie - Teambuilding Communicatie

Wilt u de communicatie in uw team versterken? De Portofoonmissie is een teambuilding spel gericht op communicatie. Tijdens het teambuilding spel communiceren de teams alleen met portofoons en moeten ze opdrachten voltooien. Dit teambuildingsprogramma kunnen wij op veel locaties in Nederland voor u en uw collega's organiseren.

 

Inhoud programma 
Teambuilding Communicatie
Een teambuilding waarbij duidelijk communiceren tussen groepen een must is!

De groep wordt verdeeld in teams, die elk op een eigen helft van het terrein spelen (oost en west). Communicatie tussen de teams kan alleen d.m.v. portofoons. Nu is het de bedoeling dat ze elkaar lokaliseren en vervolgens via aanwijzingen door de portofoon van opdracht naar opdracht loodsen.
 
Het lastige is echter dat de teams de “verkeerde” helft van de plattegrond hebben. De teams zijn dus van elkaar afhankelijk om de opdrachten te vinden. Na 1,5 uur is er een pauze waarna gewisseld wordt van helft.

Bij elke opdracht kunnen de teams een score behalen en aan het einde van de Portofoonmissie wordt bekendgemaakt welk team de winnaar is.
  
Deze teambuilding activiteit stimuleert de communicatie door wederzijdse afhankelijkheid. Wilt u uw team beter laten communiceren?

Tijdschema

13.00 uur : Aankomst en ontvangst.
13.30 uur : Start Portofoonmissie.
15.00 uur : Pauze met mogelijkheid tot een drankje.
15.30 uur : 2e Ronde Portofoonmissie.
17.00 uur : Afsluiting en prijsuitreiking.
's Avonds : Mogelijkheid tot een barbecue of buffet.
  
Dit teambuilding programma kunnen wij ook voor u verzorgen als verkorte 2-uurs BREAK.

Dit programma duurt 4 uur.
Te reserveren vanaf 20 personen
Alleen te reserveren met lunch vooraf of diner of barbecue achteraf.
Prijzen zijn EX BTW gepubliceerd

 


Offerte aanvragen

Naam
Telefoonnr.
E-mailadres
Datum uitje
Aantal personen