Overnachten
HomeArrangementen › IN DE ROOS arrangement

In de Roos arrangement

Na de ontvangst met een mok koffie of thee, een Hirtumstoet en nadat de groepsfoto is gemaakt, gaat u op pad. De fietsmix bestaat uit diverse soorten fietsen en tandem  voor een mooie tocht door de Brabantse Natuur. (Elektrische fietsen zijn tegen meerprijs ook mogelijk) Onderweg maakt u een lunchstop naar keuze. In dit vorostel is uitgegaan van een biologische boerderij of in een kerktoren.
Vervolgens fietst u verder tot dorpsbrouwerij de Roos waar u ontvangen wordt door enthousiaste vrijwilligers die u trots hun brouwerij laten zien en hun bier laten proeven. Na weer een korte fietstocht volgt een wedstrijd boogschieten. Probeer nu de roos nog maar eens te raken! Na de laatste etappe bent u weer terug op de startlocatie.
Hier is een borrel bij het kampvuur, een rondje midgetgolf een diner of barbecue optioneel te reserveren.
Begin- en eindtijd in overleg.

Dinerskeuzes:
!! (Bij groepen tot 20 pers is lunchkeuze of dinerkeuze verplicht.)
Frites met snacks, vanaf € 5,00 p.p.
Schnitzel of saté-menu € 12,50 p.p.
Budget barbecue,  € 16,50 p.p.
Barbecue Compleet € 22,50
Luxe barbecue € 26,50
3-gangen diner € 22,50
Tapas buffet,  € 19,50
Walking dinner, € 24,50
Gourmet € 22,50

 

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE  __________________________________________________________

 

Algemene informatie

 

Bedrijfsuitje Brabant 
In een prachtige bosrijke omgeving centraal gelegen in de driehoek Eindhoven-Tilburg-Turnhout onder de A58 en boven de E3,  vind je de thuisbasis van BrabantseGroepsuitjes.nl : Auberge De Hilver. Als je op zoek bent naar een bedrijfsuitje in Brabant, dan ben je bij ons dus aan het goede adres!

 

BrabantseGroepsuitjes.nl kent een uniek aanbod voor een bedrijfsuitje in Brabant. Kook workshops, excursies, boerderij uitjes, tandemtochten, wc pot racen, kanovaren, kleiduifschieten, 4x4 landrover of buggy rijden, segway rijden, bonbons maken, kaas maken, barbecueën. Zomaar een greep uit het grootste aanbod voor een bedrijfsuitje Brabant.

 

Kleiduifschieten
Een populair onderdeel voor een bedrijfsuitje in Brabant. Natuurlijk vanwege het wedstrijd element. U kunt naast kleiduif schieten ook kiezen voor handboog schieten, buks schieten of blaaspijp schieten.

 

Kook workshops
Ook zeer populair. Kook workshops. Als onderdeel van uw bedrijfsuitje in Brabant. We kennen diverse verschillende varianten. Zo kunt u een kook workshop boeken in een kookstudio, op een biologische boerderij. Maar we hebben ook een outdoor cooking workshop in ons assortiment waarbij u in buitenkeukens kookt en in tipi tenten. Ook leuk als begin van de dag is onze ontbijt workshop. Lekker voreg samen aan de slag met de lekkerste verse producten voor een gezonde start van uw bijeenkomst.

 

Kanovaren
Kanovaren als onderdeel van uw bedrijfsuitje in Brabant  kan bijvoorbeeld op het riviertje de Reusel. Hier kunt u per fiets, tandem, auto of huifkar naar toe. Maar u kunt ook kanovaren tussen de wilde dieren, in het saaripark. Een unieke en exclusieve belevenis. Ook deze kanotocht is te combineren met een fietstocht of tandem- of huifkartocht.

 


Als u snel wilt checken of jouw personeelsuitje, bedrijfsuitje brabante of groepsuitje Brabant nog beschikbaar is dan kun je dit via de website bekijken. En je kunt meteen een snelle offerte aanvragen die je direct per mail ontvangt.

 

 Zoeken op woorden:

Bedrijfsuitjes Brabant
Bedrijfsuitje Tilburg
Bedrijfsuitje Breda
Bedrijfsuitje Eindhoven
Bedrijfsuitje Den Bosch

groepsuitje Brabant
groepsuitje Tilburg
groepsuitje Breda
groepsuitje Eindhoven
groepsuitje Den Bosch

Teambuilding Brabant
Teambuilding Tilburg
Teambuilding Breda
Teambuilding Eindhoven
Teambuilding Den Bosch
 
personeelsuitje Brabant
personeelsuitje Tilburg
personeelsuitje Breda
personeelsuitje Eindhoven
personeelsuitje Den Bosch

vrijgezellendag Brabant
vrijgezellendag Tilburg
vrijgezellendag Breda
vrijgezellendag Eindhoven
vrijgezellendag Den Bosch