Overnachten
HomeArrangementen Entertainment › DE STEENUIL

DE STEENUIL

Doe-Boerderij De Steenuil

Wilt u een dagje uit op de boerderij? Dit kan bij De Steenuil op allerlei manieren. Voor jong en oud wordt dit een unieke belevenis. Even spelen op de boerderij, in de nieuwe binnen en buiten speeltuin of gewoon lekker van de dieren genieten.

Verjaardagsfeest
Een kinderfeestje bij de Steenuil: Binnen en Buiten spelen op een échte boerderij! Het hele jaar rond.
Van dichtbij beleven hoe het er op de boerderij aan toe gaat. Welk kind wordt hier nu niet blij van?Bij De Steenuil staat een kinderfeestje garant voor een gezellige- en energieke dag. Glijden in de binnen speeltuin of Kroelen met de kalfjes, een ponyfeestje en spelen in het hooi. Roosje het kalfje of Tommy de pony genieten volop van alle aandacht. En dat is nog niet alles.

Er zijn verschillende vrije speelfeestjes te reserveren. In verschillende prijsklasse. Bij elk feestje kunnen de kinderen de echte boerderij beleven.

Er zijn ook thema feesten. Je kunt tijdens het kinderfeestje bij de Steenuil zelfs je tractorrijbewijs halen of een boerinnenknechtjesdiploma. Een dag om nooit meer te vergeten.

Eten en drinken is heerlijk, ook voor de ouders ruime keuze lekkers.

Openingstijden
Woensdag en vrijdag van 12:00 tot 19:00 uur.
Zaterdag en zondag van 10:00 tot 21:00 uur.
Tijdens schoolvakanties (regio zuid) dagelijks van 12:00 tot 19:00 uur.

Prijzen
Volwassenen : Euro 0,00
Kinderen 0 t/m 12 : Euro 7,00

Opmerkingen
Ook bij slecht weer is De Steenuil een bezoek waard. Eigen consumpties niet toegestaan. <18 jaar alleen toegang o.b.v een volwassenen. Speelgoed alleen voor kids <12 jaar. Niet parkeren aan de straat.


Adres
[Kaart/routebeschrijving] Schansstraat 3
5688 NC Oirschot
049-9573004
Internet: www.desteenuil.nl

 

 


Offerte aanvragen

Naam
Telefoonnr.
E-mailadres
Datum uitje
Aantal personen