Overnachten
HomeArrangementen › BRABANTS BROUWERSarr. 2

Brabants Brouwers arrangement 2

Versie 2 van het Brabants Brouwers-arrangement is wat uitgebreider.

Na ontvangst met een mok koffie of thee, een Biks Slokske (=lokale kruidenbitter) en een Hirtumstoet volgt een fietstocht per fiets-mix door het Brabantse landschap. Aankomst bij Abdij de Koningshoeve. In het proeflokaal geniet u van een smakelijke lunch (andere lunchlocaties mogelijk). Aansluitend volgt de rondleiding. Hier krijgt u een kijkje binnen de kloostermuren, en wel in brouwerij de Schaapskooi waar de paters Neerlands enige trappistenbier La Trappe brouwen. Nadat u dit heerlijke bier ook heeft geproefd vervolgt u de route. Terug bij Landal Duc de Brabant is er opioneel een diner of barbecue naar keuze. (nog niet inbegrepen) Daarna volgt een swingende workshop Salsa & Merenque of djembee. Na afloop volgt een korte demonstratie. Na afloop krijgen alle deelnemers een mooi Brabants bierpakket mee naar huis.
Een dagvullend programma waarbij uw gasten niets te kort komen.
Begin en eindtijd in overleg.

Dinerskeuzes:
!! (Bij groepen tot 20 pers is lunchkeuze of dinerkeuze verplicht.)
Frites met snacks, vanaf € 5,00 p.p.
Schnitzel of saté-menu € 12,50 p.p.
Budget barbecue,  € 16,50 p.p.
Barbecue Compleet € 22,50
Luxe barbecue € 26,50
3-gangen diner € 24,50
Tapas buffet,  € 19,50
Walking dinner, € 24,50
Gourmet € 22,50


VRAAG DIRECT EEN OFFERTE  __________________________________________________________

Algemene informatie


Bedrijfsuitje Brabant
In een prachtige bosrijke omgeving centraal gelegen in de driehoek Eindhoven-Tilburg-Turnhout onder de A58 en boven de E3,  vind je de thuisbasis van BrabantseGroepsuitjes.nl : Auberge De Hilver. Als je op zoek bent naar een bedrijfsuitje in Brabant, dan ben je bij ons dus aan het goede adres!


BrabantseGroepsuitjes.nl kent een uniek aanbod voor een bedrijfsuitje in Brabant. Kook workshops, excursies, boerderij uitjes, tandemtochten, wc pot racen, kanovaren, kleiduifschieten, 4x4 landrover of buggy rijden, segway rijden, bonbons maken, kaas maken, barbecueën. Zomaar een greep uit het grootste aanbod voor een bedrijfsuitje Brabant.


Kleiduifschieten
Een populair onderdeel voor een bedrijfsuitje in Brabant. Natuurlijk vanwege het wedstrijd element. U kunt naast kleiduif schieten ook kiezen voor handboog schieten, buks schieten of blaaspijp schieten.


Kook workshops
Ook zeer populair. Kook workshops. Als onderdeel van uw bedrijfsuitje in Brabant. We kennen diverse verschillende varianten. Zo kunt u een kook workshop boeken in een kookstudio, op een biologische boerderij. Maar we hebben ook een outdoor cooking workshop in ons assortiment waarbij u in buitenkeukens kookt en in tipi tenten. Ook leuk als begin van de dag is onze ontbijt workshop. Lekker voreg samen aan de slag met de lekkerste verse producten voor een gezonde start van uw bijeenkomst.


Kanovaren
Kanovaren als onderdeel van uw bedrijfsuitje in Brabant  kan bijvoorbeeld op het riviertje de Reusel. Hier kunt u per fiets, tandem, auto of huifkar naar toe. Maar u kunt ook kanovaren tussen de wilde dieren, in het saaripark. Een unieke en exclusieve belevenis. Ook deze kanotocht is te combineren met een fietstocht of tandem- of huifkartocht.

 

Als u snel wilt checken of jouw personeelsuitje, bedrijfsuitje brabante of groepsuitje Brabant nog beschikbaar is dan kun je dit via de website bekijken. En je kunt meteen een snelle offerte aanvragen die je direct per mail ontvangt.