Overnachten
HomeArrangementen › BOERDERIJ-BREAK

BOERDERIJ-BREAK

Een kijkje achter de schermen van een moderne melk-veebedrijf.

Eerst is er koffie en gebak.
Na een wandeling (per fiets of step is optioneel) komen we bij de boerderij.
Na de ontvangst met een kleine geanimeerde  inleiding over vee-rassen, melkproductie en de gezondheidszorg gaan we de stal in.
Hier kunnen we het bedrijf en haar zwart-witte bewoners van dichtbij bekijken en aaien en je mag het gewicht schatten van een koe.
We kijken ook hoe een koe gemolken wordt. Met de melk-robot.
Ten slotte gaan we naar de kalfjes die we mogen aaien en aan onze hand laten sabbelen om de zuigreflectie te voelen.....en zelfs met de koe knuffelen.
Optioneel gaan we in de stal koeien schilderen.
Bij terugkomst spelen we een rondje midgetgolf. En is er optioneel nog een heerlijke afsluiter te bestellen zoals een barbecue, borrel of diner.

Deze excursie duurt ongeveer 3,5 uur

 

Voorbeelden om dit arrangement aan te passen
Koeien schilderen in de stal vanaf  € 18,50 p.p. extra 
Natuurtocht per step € 11,00 p.p.
Barbecue vanaf € 16,50 p.p.
Fietstocht door de natuur vanaf € 10 p.p.
Fietstrein + boogschieten vanaf € 20 p.p.

Aangeboden combinatie, als voorbeeld
- Tochtje per fiets
- Bezoek aan een boerderij, incl koeknuffelen
- Bezoek aan natuurgebied de Utrecht
 - Uitgebreide picknick aan de rand van een prachtig ven
en bij een uitkijktoren

 

Dinerskeuzes:
!! (Bij groepen tot 20 pers is lunchkeuze of dinerkeuze verplicht.)
Frites met snacks, vanaf € 5,00 p.p.
Schnitzel of saté-menu € 12,50 p.p.
Budget barbecue,  € 16,50 p.p.
Barbecue Compleet € 22,50
Luxe barbecue € 26,50
3-gangen diner € 22,50
Tapas buffet,  € 19,50
Walking dinner, € 24,50
Gourmet € 22,50


VRAAG DIRECT EEN OFFERTE  __________________________________________________________

Algemene informatie


Bedrijfsuitje Brabant
In een prachtige bosrijke omgeving centraal gelegen in de driehoek Eindhoven-Tilburg-Turnhout onder de A58 en boven de E3,  vind je de thuisbasis van BrabantseGroepsuitjes.nl : Auberge De Hilver. Als je op zoek bent naar een bedrijfsuitje in Brabant, dan ben je bij ons dus aan het goede adres!


BrabantseGroepsuitjes.nl kent een uniek aanbod voor een bedrijfsuitje in Brabant. Kook workshops, excursies, boerderij uitjes, tandemtochten, wc pot racen, kanovaren, kleiduifschieten, 4x4 landrover of buggy rijden, segway rijden, bonbons maken, kaas maken, barbecueën. Zomaar een greep uit het grootste aanbod voor een bedrijfsuitje Brabant.


Kleiduifschieten
Een populair onderdeel voor een bedrijfsuitje in Brabant. Natuurlijk vanwege het wedstrijd element. U kunt naast kleiduif schieten ook kiezen voor handboog schieten, buks schieten of blaaspijp schieten.


Kook workshops
Ook zeer populair. Kook workshops. Als onderdeel van uw bedrijfsuitje in Brabant. We kennen diverse verschillende varianten. Zo kunt u een kook workshop boeken in een kookstudio, op een biologische boerderij. Maar we hebben ook een outdoor cooking workshop in ons assortiment waarbij u in buitenkeukens kookt en in tipi tenten. Ook leuk als begin van de dag is onze ontbijt workshop. Lekker voreg samen aan de slag met de lekkerste verse producten voor een gezonde start van uw bijeenkomst.


Kanovaren
Kanovaren als onderdeel van uw bedrijfsuitje in Brabant  kan bijvoorbeeld op het riviertje de Reusel. Hier kunt u per fiets, tandem, auto of huifkar naar toe. Maar u kunt ook kanovaren tussen de wilde dieren, in het saaripark. Een unieke en exclusieve belevenis. Ook deze kanotocht is te combineren met een fietstocht of tandem- of huifkartocht.

 

Als u snel wilt checken of jouw personeelsuitje, bedrijfsuitje brabante of groepsuitje Brabant nog beschikbaar is dan kun je dit via de website bekijken. En je kunt meteen een snelle offerte aanvragen die je direct per mail ontvangt.