Overnachten
HomeArrangementen Sportief & outdoor › 4x4 LANDROVER-SAFARI

4x4 LANDROVER-SAFARI en QUAD rijden

Even iets anders doen of als onderdeel van een dagprogramma: 4x4 rijden.
Een heerlijke adrenaline-rush in het Brabantse platteland.

U rijdt met Landrovers en onder begeleiding van instructeurs een off road route door de Brabantse Kempen.
U zit met maximaal 3 personen in de Landrover. Alledrie de deelnemers zullen om de beurt achter het stuur kruipen.

Elke deelnemer dient wel in het bezit te zijn van een rijbewijs.
Maar....het is ook mogelijk om op een speciaal 4x4 terrein te rijden. In dat geval is een rijbewijs en 18-jarige leeftijd niet noodzakelijk.

4x4xFUN  Landrover rijden op een 4x4 terrein

Dit arrangement duurt 3 uur.
Koffie/thee en een afsluitdrankje zijn inbegrepen.
Het vertrek is bij Auberge De Hilver of daar vlakbij
(afhankelijk van de planning en groepsgrootte)
Er kunnen 4 tot 50 personen tegelijk mee doen
Vanaf € 90 incl BTW per persoon vanaf 16 personen 
Vanaf € 97,50 incl BTW per persoon vanaf 4 personen

!!Bij 16 personen wordt het onderdeel trial rijden automatisch toegevoegd zonder extra kosten.

Andere opties:

TRIPLE arrangement
Actie, spanning en spektakel: het Tripple arrangement staat er bol van. Hebben jullie lef en zijn jullie niet bang voor een beetje modder? Dan is dit het perfecte uitje!
Binnen dit arrangement maak je kennis met drie verschillende vormen van offroad rijden. We nemen jullie mee naar één van de mooiste offroad terreinen van Nederland, waar jullie naar hartenlust deze drie verschillende activiteiten kunnen beleven in 4×4 terreinwagens, op quads en motoren. Onder professionele begeleiding, want veiligheid staat natuurlijk voorop.
Tijdens het 4×4 terreinrijden worden jullie uitgedaagd het beste uit jezelf en het voertuig te halen. In een Land Rover Defender leer je het terrein te bedwingen en je langs extreme hindernissen te manoeuvreren. Een geweldige manier om te ervaren wat er allemaal mogelijk is met een 4×4 voertuig en je eigen skills te testen.
Ook quad rijden staat op het programma, waarbij behendigheid en techniek elkaarin hoog tempo afwisselen. Na de uitleg van de instructeur ga je de uitdaging aan op het parcours. Een avontuurlijke en spectaculaire belevenis waar je niet zonder modderspatten mee weg komt!
Tenslotte leren we je de kneepjes van onze motor trial. Op de motor balanceren, over objecten rijden en verschillende ondergronden beheersen komen aan bod. Kracht en lef zijn sleutelwoorden bij deze activiteit, want je gaat alles uit jezelf halen om het parcours succesvol af te leggen.

12 - 15 deelnemers : € 120 p.p.
16 - 45 deelnemers : € 115 p.p.

 

ACTION ARRANGEMENT
Speciaal voor grote groepen bieden wij het Action arrangement aan. Tijdens een 4 uur durend wisselprogramma maken jullie kennis met de kick van het offroad rijden met verschillende voertuigen én wordt jullie samenwerking op de proef gesteldtijdens een teambuilding opdracht. Maak je klaar voor een flinke dosis actie enavontuur!

Elke deelnemer neemt deel aan 4 verschillende activiteiten:
In een 4×4 offroad rit in een Land Rover ontdek je de kracht van het voertuig op hetuitdagende 4x4 terrein. Je krijgt voldoende tijd om hindernissen de baas te wordenen leert hoe je de wagen optimaal inzet. Gordels vast, want er zitten (flinke) hobbelsin de weg!
Genoeg geoefend? Dan gaan we over tot het trial rijden. Hier leg je een parcours afmet verticaal geplaatste obstakels, waarbij je een spannende route dient te volgen.Het aanraken of omverrijden van obstakels levert strafpunten op. Manoeuvreren voorgevorderden dus!
Tijdens het quad rijden oefen je je behendigheid en techniek op het 4×4 terrein.Onze ervaren instructeurs leren je hoe je verschillende ondergronden en andere
situaties kunt inschatten en bedwingen.
Om aan de teamspirit te werken, dagen we jullie uit tot het stapelen van zoveelmogelijk kratten. Bij deze activiteit draait alles om techniek, lef en samenwerking.Hebben jij en je teamgenoten het in je om tot grote hoogte te stijgen?

24- Personen € 105,00 pp incl. 9% BTW 

ADVENTURE Arrangement
Met een groep vanaf 15 personen een onvergetelijke dag vol avontuur beleven én werken aan de teamspirit? Kies dan voor het Adventure team arrangement!
Dit arrangement laat jullie kennismaken met verschillende activiteiten, waaronder 4×4 rijden en teamopdrachten. Afhankelijk van de grootte van de groep stellen weeen programma samen, waarbij er zoveel mogelijk onderdelen aan bod komen. Een vaste activiteit is offroad Land Rover rijden. Jullie wordenuitgedaagd om in een 4×4 voertuig een divers 4×4 terrein de baas te zijn. Onder begeleiding van een
ervaren instructeur leer je het beste uit het voertuig én jezelf te halen. We waarschuwen je vast: adrenalinekick gegarandeerd!
Tijdens een trial competitie in een 4×4 wagen leggen jullie een parcours volobstakels af. Raak je een obstakel, dan krijg je strafpunten. Behendigheid loont, zorger – zowel als bestuurder en bijrijder – dus voor dat je scherp bent om de winst binnen te slepen.
Brugbouwen. Met lange en korte palen, spanbanden en een bouwtekening gaan jullie aan de slag. De opdracht: het bouwen van een brug van 6 meter lang. Hierbij wordt het uiterste van onderlinge samenwerking gevraagd. Helemaal als de Land Rover ook nog over de brug gereden moet worden. Teamspirit is dus vereist!

15-24 Personen € 105,00 pp incl. 9% BTW
25- Personen € 97,50 pp incl. 9% BTW 

 


Offerte aanvragen

Naam
Telefoonnr.
E-mailadres
Datum uitje
Aantal personen