TukTuk Brabant

Wil jij graag een Tuk Tuk huren in Brabant? Welkom bij Tuk Tuk Brabant! De Tuk Tuk (ook: toektoek) is in Aziatische landen, met name in Thailand, een algemeen bekende vorm van openbaar vervoer. Maar vanaf nu is de Tuk Tuk ook niet meer weg te denken uit Brabant! Het is een gemotoriseerde riksja waarin een aantal passagiers kan worden vervoerd. Een groot verschil met Thailand, onze Tuk Tuks zijn elektrisch aangedreven. Ze hebben geen CO2 uitstoot en dus geen stank. Onze Tuk Tuks zijn Fun and friendly!

De Tuk Tuks hebben een maximum bereik van 60 km en daarom bieden wij mooie routes aan in de Gemeente Geertruidenberg, Drimmelen, Waalwijk en het land van Heusden en Altena. Daarnaast hebben wij compleet uitgewerkte ‘Bedrijf – en groepsarrangementen’ voor je samengesteld. 

Tuk Tuk Brabant richt zich op vriendenuitjes , familie-uitjes, vrijgezellendagjes en losse tuk tuk verhuur rondom Nationaal Park de Biesbosch.  Door de samenwerking met onze zusterbedrijven en horecalocaties ontstaan er tal van mogelijkheden.

TukTuk Brabant
Fort Lunet, Lunet 2
4941GG
Raamsdonkveer
0162 - 727 042

Vanaf € 135 per TukTuk

TukTuk Brabant in Raamsdonkveer