Evenses

Topentertainment met topreferenties

Van uw speciale gelegenheid een geweldig feest maken die u en uw gasten zich blijvend zullen herinneren. Dat is ons doel en de reden waarom wij dit werk met veel plezier doen. Dit doen wij doormiddel van een groot netwerk aan entertainment en entertainment dat door ons zelf geworven.

Wij zien het als onze taak om het best passende entertainment te bieden voor uw feest. Dit achterhalen we door samen te kijken naar uw gelegenheid, uw wensen en het budget waarvoor u wenst te slagen. Op het gebied van entertainment loopt dit erg uiteen. Als eerste denkt u waarschijnlijk aan muziek, maar een verlichte dansvloer rekenen wij ook als entertainments.

Gelegenheden waar we entertainment voor verzorgen lopen uiteen van kleine verjaardagen, bruiloften met 150 gasten tot grote bedrijfsfeesten en festivals. Het aanbod van entertainments en de artiesten die u bij ons kunt boeken is breed. Dit zijn o.a. coverbands. Dj's, zangers, bekend artiesten en komische acts.

De artiesten en het entertainment waar wij mee samen werken worden door ons gescreend op professionaliteit, uitstraling en kwaliteit. Met de meeste bands, dj's en artiesten werken we al meerdere jaren samen. Hierdoor kunnen wij instaan voor hun kwaliteit. U heeft de zekerheid dat de artiesten en ander entertainment dat u boekt, professioneel zijn en er een fantastische ervaring van maken. Naast het entertainment waar we al jaren mee samenwerken, zijn wij ook altijd op zoek naar nieuw entertainment. Op die manier kunnen wij een enorm divers aanbod delen op het gebied van entertainment.

We vinden het belangrijk dat de organisatie en het feest zorgeloos voor u verlopen. Daarom kunt u 7 dagen per week kosteloos contact met ons opnemen voor entertainment vragen en advies over het gewenste entertainment. Belangrijke details lopen wij met u en de entertainment artiest na. Denk aan de benodigde geluidstechniek, de op- en afbouw tijden en uw wensen. Als de artiest onverwachts niet kan optreden, bijvoorbeeld door ziekte, dan zorgen we altijd voor een minimaal gelijkwaardig entertainment alternatief. Dit geldt ook voor entertainment zoals een acrobaat of dansvloer. Wij leveren altijd.

U kunt direct contact met ons opnemen of onze website raadplegen voor het zoeken naar entertainment en artiesten. De profielen van het entertainment bevatten video's, foto's en een biografie. Hiermee willen we u een zo goed mogelijk beeld geven van de entertainment artiesten die u bij ons kunt boeken. Daarbij durven we u te beloven dat de live ervaring van het entertainment nog een stuk indrukwekkender is dan wat we online kunnen overbrengen!

Evenses
0202600044