Overnachten
HomeArrangementen › WINTER GAMES Break

WINTER GAMES Break

WINTER GAMES BREAK
Heeft u wel eens gedroomd van een Olympische medaille? Grijp dan nu uw kans en doe deze winter met uw bedrijf mee aan de Winter Games!

De groep wordt verdeeld in teams van maximaal 12 personen. Wij brengen u in Olympische sferen met een combinatie van spectaculaire en ludieke winterspelen. Het winnende team wordt uiteraard op gepaste wijze gehuldigd!

Een 4-uur durend programma. U kiest zelf 3 opdrachten:

 1. Bobslee-start
  U gaat in een échte 4-persoons bobslee de start van deze bijzondere Olympische discipline trainen! Hoe beter de samenwerking, hoe hoger de snelheid én de afgelegde afstand.
 2. Curling
  Een introductie in één van de oudste Olympische sporten,waarbij u zelf gaat proberen om de ‘stenen’ zo dicht mogelijk bij de ‘dotty’ te schuiven.    
 3. Biatlon
  Een estafette waarin u op échte langlaufski’s een parcours aflegt en onderweg met een luchtbuks schiet. Precisie en uithoudingsvermogen zijn de sleutelwoorden! 
 4. Sneeuwpop bouwen
  Bouw met het team zo snel mogelijk een sneeuwpop van grote tonnen, een muts, sjaal én bezem. Het lijkt gemakkelijk, maar het komt aan op creativiteit en inzet van het hele team!
 5. Winter Trail
  Een ludieke estafette met het hele team. De trail bestaat uit : priksleeën, skilat-lopen, houtblok stapelen en sneeuwketting transport. Samenwerken is een must om de eindstreep te halen.
 6. Vuurspel
  Het team probeert zo snel mogelijk een ketel met water te laten fluiten. De materialen om een vuur te maken, verdienen ze door met GPS en kompas naar punten in de omgeving te lopen en daar een winterse puzzel op te lossen.

TIJDSPLANNING
13.00 uur Aankomst met lunch
14.00 uur Wintergames. Keuze uit 3
16.00 uur Opwarmen bij het kampvuur met Glühwein
17.00 uur Prijsuitreiking en/of uitdelen van de kerstpakketten.
 

Optioneel:
Aansluitend een smakelijk stampottenbuffet of buffetOfferte aanvragen

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnr.
E-mailadres
Datum uitje
Aantal personen
 

 
 

Contact

 
 

Gastenboek

+ groepsfoto's klik hier ›

 De ontvangst was heel persoonlijk, we waren super welkom. Heerlijke lunch met super bediening. Het was een superleuke dat en goed georganiseerd!"
Familie Hendriks

"Mijn gezelschap was erg enthousiast, en aangenaam verrast door het eten en verblijf in het hotel. bedankt voor de gastvrijheid"
Flamboyant

"Helemaal Top!"
DamesDispuut Dylectus

Superdag! Super organisatie! Superweer! Super eten!”
Stadsdeel Zuider Amstel

"Prima verzorgd en meegedacht! Een echte aanrader!"
Bakkersland

"Een hele gezellige dag! Vast tot ziens!"
Belastingdienst Gorinchem
 

BrabantseGroepsuitjes.nl

Westelbeersedijk 6
Diessen - Baarschot
(route)
013 504 6249 / 3051
Rek. nr. 15 12 16 657
KvK nr. 1800 5386